Jump to content

Jug0sLovEn

Verified Tanker [EU]
 • Content Count

  181
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jug0sLovEn

 1. I am playing with my batchat because thats the only tank I haven't sold (years ago when I left wot). Now that I'm back I find this tier 10 exclusive shitshow a great place to relearn the game and I dont spend much credits with the bat either. I dont have to worry about gold spam cuz I have no armor, I dont give a fuck about new tanks with op frontal armor cuz I fire apcr at the sides anyway. Its weird but I like it. If they nerfed all tanks globaly by 30% - 50% the game would be way less annoying.
 2. Tačno godinu dana otkako nisi tu, nemaš to pravo!! :P

  1500299426220.jpg

 3. Better hire a hooker, it'll cost u less and she could statpad for u if u pay extra.
 4. Na ljetovanje idem samo u sibir. Mrzim ljeto i sve ljude koji vole ljeto (Vrućinu, znoj, smrad, komarce (hrvati turiste hahaha)).
 5. If im not dead with 4k dmg in the first 2-2.5 minutes I'v played it wrong.
 6. Just some jobless pussies LARPing 5. October/Murican pussy march cause "muh tirany", "muh feels", "muh democrazy" 'n shiet. I love that PussyLips (a.k.a. "pičkousti" ) won, seeing buthurt tards unhappy makes me happy. Da imam vremena/zivaca/jebenog interneta, pokrenuo bih neku inicijativu, okupio par jakih balkanskih igraca i poveo ih u K4E kod čovjeka. Šalu na stranu, ne sjećam se tačno darkhinjovih statistika ali znam da nisu bile ljubičaste (možda čak ni plave) a hoću samo da objasnim da "CW/skirmish nije random, statistike su nebitne" ne stoji jer ako kao komandir ne razbijaš pubbies i ne tučeš makar ligh purple statse kad ti loše ide, to znači da nemaš dovoljno razvijen situational awernes i sigurno ćeš sporije reagovati na dešavanja, bez obzira na to koliko iskustva samo u FC-ovanju imaš. Istina je da mi on nebi bio zanimljiv da ne jebe sve po spisku igračima na način na koji to radi (kako se neko može sjetiti u momentu nečega kao "šta su vam prodavali, sapun u kutiji za telefon umjesto mozga, a?" - +bezbroj drugih fantastičnih, kreativnih uvreda i komentara). Imamo sam i sam jednu dozu iskustva sa "prosječnim" igračima još u prvom klanu, jako je iritantno raditi bilo šta sa ljudima koji su +500; -500wn8 od tebe, što sve njegove komentare čini 10x zanimljivijima. Svejedno, i dalje želim otići u klan i sudjelovati (i vjerovatno se i sam iznervirati) u skirmishima i cw-ovima. Ne bi mi smetalo da mi jebe sve po spisku kad nešto sjebem, se je to ionako larpovanje preko interneta/online igre. A u ostalom samo pičkicama smeta takva komunikacija, kao da smo IRL svi "gospoda".
 7. http://zdravko-mamic.com/playermulti.php?sound=124
 8. Ne znam da možeš napraviti bolju reklamu za klan od ovoga, moraću ga upoznati jednom lik je prejak
 9. FCM armor best armor: 3370 dmg blocked http://wotreplays.com/site/3213390?secret=ce717ad2ffb102aa000f2fbec3f03891
 10. + "Udes" means "car crash" here in the Balkans
 11. 1. play like a dick, use meatshields etc. 2.wait for enemies to look away then poke and clip them 3. ??? 4. Profit Isnt that obvious?
 12. I can recomemd 322 for constant (literally) tier IX-X platooning with good players but nothing else. @GehakteMolen R u maybe from the Balkans?
 13. Straik just joined the army. I guess every RU superunica is gonna be put in to a RL stronk tonk soon(TM)

  1. Show previous comments  1 more
  2. Jug0sLovEn

   Jug0sLovEn

   Maybe if he starts looting boxes from other countr... I mean clans ofc...

  3. nemlengyel

   nemlengyel

   and then he gets xvm focused and artied

  4. HemanathanRX7

   HemanathanRX7

   Russia going to forcefully conscript all the russian unicum/superunicums into tankers :minglee: 

 14. Kad bi mu ti moga napisati da je cigan
 15. Dank stats m9, I'll take a look at replay packs when I get home... FTR those are whole sessions, not just a couple of best games you had, right?
 16. Just got to 2902 WN8 overall - SuperUnica :bigdoge:

  1. Luna

   Luna

   not even 3k smh

  2. Jug0sLovEn

   Jug0sLovEn

   Go ezz on me cant you see I'm tryharding :P

 17. If most of your team goes left/right, you go left/right with them. Clear that flank and then always go back to defend (clear the other flank). If theres arty I would sometimes consider going to a weaker flank (where less of my teammates are) if there's arty cover (but dont go CITY with 2 tier 8 heavies in your T-10 on highway if the other 9 players are going field etc.etc.). Its all about where you have more meatshields.
 18. Oduševio sam se Undergroundim od kusturice, ma znam da ima dosta dobrih filmova al jbg, nekako me češće razočaraju nego što me prijatno iznenade. Što se tiče filmova, više sam za Interstellar, Prestige, Inception i tome slično.
 19. Inače izbjegavam domaće filmove al izgleda da ću ovaj morati jednom pogledati...
 20. So can we then make a social experiment (that goes wrong)?
×
×
 • Create New...