Jump to content

Recommended Posts

So yesterday I had a lag spike and during that my game became blurry. I've tried dragging the sliders on the graphics a bit and re-installed but so far nothing works.

Image below shows current situation:

http://imgur.com/a/shk9U

Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Private_Miros said:

RIP graphics card? I don't think it's due to the lag though...

So far WoT is the only game affected by it, you might be right though.

Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, Fulvin said:

have you checked all your graphics settings? it looks like your 3d render resolution was set at the lowest option

wot probably kicked into a safe mode with low graphics settings after it crashed

Thank you, had automatic adjustment on but I guess it never reversed after the ping stabilized.

Link to post
Share on other sites
1 minute ago, jostie said:

Thank you, had automatic adjustment on but I guess it never reversed after the ping stabilized.

Automatic adjustment can be activated if you press some key combination.

Link to post
Share on other sites
1 minute ago, no_name_cro said:

Automatic adjustment can be activated if you press some key combination.

Could be it, I've had the blur before but it was always for a few seconds at most.

Link to post
Share on other sites

I noticed lately when my GPU hit 80 C, the graphics starts to blur and the game will crash frequently. This only happens for WoT.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...